Lajikuvaukset

Lajikuvaukset

 

Muksudance 3-4v (lastentanssi)

Täysin leikinomaisiin harjoituksiin perustuva lastentanssitunti, jossa leikkien ja  mielikuvien avulla tutustutaan omaan vartalonkäyttöön, tilankäyttöön, suuntiin sekä kehitetään omia perusliikuntataitoja, tasapainoa ja reagointia musiikkiin; miten ravistan, kallistan, ojennan, koukistan, pyöristän…Eteen, taakse, sivulle…pyörien, hyppien, marssien…hitaasti, nopeasti, pysähdellen…Tunneilla myös tutustutaan parityöskentelyyn sekä opetellaan mm. samban, valssin, cha-chan, hip hopin ja pasodoplen alkeismuotoja. 

 

Tanssitähdet 4-5v (lastentanssi)

Ryhmän tavoitteena on kehittää MuksuDance-tunneilla opeteltuja tanssi- ja liikuntataitoja eteenpäin ja pitää  erilaiset tanssia tukevat ja rytmiikkaa kehittävät leikit osana tunnin rakennetta. Toimii siis hyvin MuksuDancen jatkotuntina, mutta mukaan pääsevät myös hyvin uudet tanssijat!

 

KiddieJam® 5-7v

-Jammailua lasten ehdoilla-

Huippu suosittu KiddieJam®  tarjoaa lapsille kurkistuksen eri tanssilajien maailmaan; maistiaisia tulee showtanssista, streetlajeista, paritanssista, kansantanssista sekä baletista. Tunneilla kehitetään tanssillisia perustaitoja unohtamatta luovuutta ja leikkiä. Tervetuloa jammailemaan uudet ja vanhat kiddiejamilaiset!

 

Dance! 10-13v

Suosiotaan koko ajan kasvattavaa LatinoShow:ta ja Showtanssia sekoittava soolotunti, jossa rakennetaan pieniä koreografioita, välillä vähän pidempiäkin. Tunneilla kehitetään vartalonkannatusta, rytmiikkaa sekä tanssiteknisiä taitoja erilaisten harjoitteiden avulla, tutustutaan myös jazzin ja baletin maailmaan. Mukaan pääsevät mukavasti niin vasta-alkajat kuin jo tanssia aiemmin harjoitelleetkin. 

 

Lasten oma TTK (= Tanssii Tähtien Kanssa)   UUSI RYHMÄ!

Tämä tunti on lasten oma Tanssii Tähtien Kanssa. Opetellaan ohjelmasta tuttuja tansseja hauskalla rennolla asenteella ja tehdään myös pieniä showmaisia esityksiäkin. Tunneille et välttämättä tarvitse aiempaa tanssikokemusta,  vaan mukaan voivat hyvin tulla niin kilpatanssia aiemmin harrastaneet kuin uudet tähtösetkin! Parin kanssa tai ilman. Opetus lähtee alkeista!

 

Lasten tanssiliikunta (entinen kilparyhmä ) UUSI RYHMÄ! 

Tässä ryhmässä kehittyy samalla tanssilliset kuin liikunnalliset taidotkin. Tunneilla tehdään joka kerta jonkinlainen peruskuntoa, kestävyyttä, notkeutta, voimaa ylläpitävä/parantava harjoitus ja lisäksi kehitetään tanssitaitoa mm. kilpatanssin avulla. Tanssiosuudessa tehdään tekniikka- ja rytmiikkaharjoituksia sekä opetellaan/kerrataan tanssien perusaskeleita sekä E-luokan kuviostoja. Kevään aikana ryhmässä tehdään liikuntaosuudessa myös pieniä kuntotestejä ja –mittauksia,  sekä tanssikuvioista ns. Mitalitestit (kulta, hopea ja pronssi). Et siis tarvitse välttämättä aikaisempaa tanssitaustaa, vaan mukaan voi tulla niin kilpatanssia aiemmin harrastaneet kuin uudet oppilaatkin!

 

Aikuisten paritanssin alkeet UUSI RYHMÄ!  

Aika laittaa tanssitaito kuntoon? Tule rohkeasti mukaan!

Tunneilla opetellaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmastakin tuttujen tanssien perusteet (Valssi, Tango, Quickstep, Samba, ChaCha, Jive.. ehkäpä vielä Foxi ja Rumbakin ehditään) ja tehdään pieniä koreografian pätkiä.  Aikuisten oma TTK siis? Jotain sinne päin.. Nautitaan ainakin rennosta meiningistä  ja tanssin riemusta! Hyvä, jos löydät tunnille oman parin, mutta voit myös tulla ilman. Paria voi tiedustella myös minun kauttani. Aikaisempaa tanssitaustaa et siis tarvitse, opetus lähtee alkeista!

 

Aikuisten paritanssitekniikka jatkotaso

Onko perusteet jo hallinnassa? Sitten on aika mennä asioissa eteenpäin. Tällä kurssilla syvennetään ja kehitetään vartalonkäyttö- ja jalkatekniikkaa, rytmiikkaa, viemisen ja seuraamisen tasoja ja tehdään yhdessä tanssimisesta nautinnollisempaa, kuitenkin hauskaa ja rentoa meininkiä unohtamatta!

 

DANCE! 7-9v

Tutustutaan showtanssiin, latinoShow:hun ja hip-hoppiin sekä opetellaan lajeille ominaisia perustekniikoita ja tehdään tanssillisia sarjoja. 
Tunneilla harjoitellaan myös tanssijalle tärkeitä motoriikka- ja koordinaatiotaitoja sekä harjoitellaan erilaisia tanssin perustekniikoita. Tunti sopii mainiosti täysin uusille tanssiin tutustujille sekä jo aiemmin tanssia harrastaneille.

 

BAILATINO on Suomen tanssiurheiluliiton kehittämä kuntotanssimuoto (soolotanssitunti jolla ei tarvita paria). Bailatino alkeet tunnilla tutustutaan rennossa tunnelmassa latinalaistansseihin. Tunti on puhtaasti tanssitunti jossa tanssilajit tanssitaan niille ominaiseen tapaan. Bailatinossa ei vaadita tanssitekniikan osaamista ja se sopii kaikille tanssiliikunnasta kiinnostuneille.Bailatinotunnilla nautitaan musiikista ja pidetään hauskaa,kunto ja tanssitaito kohoaa kuin huomaamatta!! (Tunnille tarvitset rennot vaatteet, tanssiliikuntaan sopivat kengät, juomapullon ja jumppa-alustan)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

 

alkaa taas viikolla 3! Bailatino on hauska kuntotanssitunti kuumilla&letkeillä lattarirytmeillä. Tunnilla hiki- & ilotakuu ja samalla opit ihania lattareita. Ryhmä on aloittanut alkeista viime syksynä mutta uusia tanssijoita mahtuu mukaan. Jos omaksut askelkuviot suht. helposti tai sinulla on aiempaa kokemusta tanssiliikunnasta niin tervetuloa Bailatino-tunneille!
Ohjaajana Eveliina Jäntti.